Társasház kezelő Iroda ünnepi nyitvatartása, elérhetősége!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket hogy, társasházkezelő irodánk 2017. december 21.-2018 . január 02. között zárva tart. Ez idő alatt az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel. Társasházkezelőink sürgős esetben /közvetlen hibaelhárítás/ mobiltelefonon elérhetőek lesznek. Minden kedves ügyfelünknek Békés Boldog Ünnepeket kívánunk.

 

Szováti Imre
Társasházkezelő irodavezető
Integrit-XX. Kft.
1204 Budapest Tátra téri vásárcsarnok
E-mail: szovati.i@integritxx.hu
Telefon: 06-1-285-1888
Mobil: 06-20-322-6456
Fax: 06-1-285-1696

Garázs bérbeadása

Garázs hosszútávra kiadó a János utca és Lajtha László utca sarkán lévő garázssorban kedvező feltételekkel. Érdeklődni a 285-30-81 telefonszámon vagy az info@integritxx.hu email címen lehet.

Feladatkör bővülés

Az Önkormányzat döntése alapján bővült az Integrit-XX feladatköre. Mostantól a cégünk  látja el a Pesterzsébeti Városfejlesztő Kft. feladatait is.

Közös költség hátralék – adósságkezelés I. rész

A közgyűléseken szinte kivétel nélkül előkerül a nem fizetők helyzetének rendezése, hiszen a közös költséget az előirányzat szerint fizetők “potyautasként” cipelik hátukon a nem fizetőket. A társasházkezelők legnagyobb igyekezetük és empátiájuk mellett sem tudják pusztán szociális alapon kezelni a helyzetet, hiszen munkakörüknél fogva kötelességük a szerencsére többségben lévő, a közös költséget fizetők jogos érdekeinek képviselete, az adósságok beszedésének elindítása. “Közös költség hátralék – adósságkezelés I. rész” bővebben